Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb i
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pina cind se inmoaie bine. Se scad, se sareaza, se pipereaza, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara fiecare rosie cu pesmet, se stropesc cu ulei si se pune la cuptor sa se gratineze, la foc iute, 8-10 minute.
Se servesc reci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii