Rosii umplute cu ciuperci

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb i

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mari
  • 300 gr. ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 1 buc. ceapa
  • o lingura pesmet
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pina cind se inmoaie bine. Se scad, se sareaza, se pipereaza, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara fiecare rosie cu pesmet, se stropesc cu ulei si se pune la cuptor sa se gratineze, la foc iute, 8-10 minute.
Se servesc reci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide