Pentru rosiile umplute cu ciuperci se pregatesc rosiile. Se lasa sa se scurga. Se prajeste in ulei ceapa tocata marunt. Se spala ciupercile si se toaca marunt.
Pentru rosiile umplute cu ciuperci se pregatesc rosiile. Se lasa sa se scurga. Se prajeste in ulei ceapa tocata marunt. Se spala ciupercile, si dupa ce se indeparteaza varful piciorului, se toaca marunt. Se pun in uleiul cu ceapa, se adauga sare, piper. Se amesteca si cand ciupercile incep sa se moaie, se adauga o lingurita de bulion de ardei, usturoiul sfaramat, o lingura buna de pesmet si putina apa. Se amesteca pe foc pana cand compozitia devine destul de groasa. Se umplu rosiile si se presara pesmet. Se pun la cuptor cu o lingura de ulei si putin bulion de rosii subtiat; se amesteca cu o lingurita de zahar. In loc de ulei se pot pregati cu unt, dar se servesc calde.
Rosiile umplute cu ciuperci se servesc reci.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti