Rulada de ciuperci

Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foaia: 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 6 linguri ulei
  • 1 1/2 pahar cu apa
  • putina sare
  • Compozitia: 300 g ciuperci
  • putin unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Pentru prepararea foii se amesteca faina cu uleiul pe foc, pana se incorporeaza si se adauga treptat apa. Se fierbe pana se obtine o coca ca smantana tare. Se ia dup afoc si se adauga untul si sarea si apoi se lasa la rece. Se incorporeaza treptat ouale intregi si apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins si se lasa la foc iute cca 10 minute, pana se rumeneste.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa