Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper.
Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper, o ceapa taiata marunt si 200 g telemea taiata cubulete. Pentru sufleul de ciuperci se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga ciupercile si mirodeniile. Dupa ce s-a racit, se pun ouale si la urma branza. Toate se dau la copt impachetate intr-o coca facuta dintr-un un ou, 150 g margarina sau unt si faina cat cuprinde. Se coace la foc iute.
Sufleul de ciuperci se serveste cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.