Sufle de ciuperci

Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci desarate
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • o ceapa taiata marunt si
  • 200 g telemea

Mod de preparare

Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin  masina si se amesteca cu 3 oua, sare, piper, o ceapa taiata marunt si 200 g telemea taiata cubulete. Pentru sufleul de ciuperci se caleste ceapa in putin unt, apoi se adauga ciupercile si mirodeniile. Dupa ce s-a racit, se pun ouale si la urma branza. Toate se dau la copt impachetate intr-o coca facuta dintr-un un ou, 150 g margarina sau unt si faina cat cuprinde. Se coace la foc iute.


Sufleul de ciuperci se serveste cu smantana.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide