Taiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.
Taiteii cu urda si ciuperci ii preparam asa: se pun ciupercile la inmuiat jumatate de ora, in apa calduta. Se inabusa apoi cu usturoiul in putin ulei, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc pana se inabusa bine, 10 minute, apoi se adauga patrunjelul tocat. Separat, se freaca urda pana devina cremoasa. Se fierb taiteii, apoi se rastoarna in castronul cu urda si se amesteca.
Se servec impreuna cu sosul de ciuperci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu mere
Cartofi la cuptor
Un pranz de post delicios!
Paste cu broccoli si sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj