Taitei cu urda si ciuperci

Taiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr taitei
  • 300 gr urda
  • 40 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 fir patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiteii cu urda si ciuperci ii preparam asa: se pun ciupercile la inmuiat jumatate de ora, in apa calduta. Se inabusa apoi cu usturoiul in putin ulei, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc pana se inabusa bine, 10 minute, apoi se adauga patrunjelul tocat. Separat, se freaca urda pana devina cremoasa. Se fierb taiteii, apoi se rastoarna in castronul cu urda si se amesteca.


Se servec impreuna cu sosul de ciuperci.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta cu mere

Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...