Tocanita de ciuperci

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • galbiori – 250 g
  • ciuperci Champignon – 300 g
  • usturoi – 3 catei
  • salote (hasme) – 2 buc
  • ulei masline – 2 linguri
  • castraveti murati – 3 buc
  • cimbru proaspat – 3 crengute
  • smantana de gatit – 400 ml
  • parmezan ras – 40 g
  • amidon – 1 lingurita
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

• taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt
• adaugati-le pe toate in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté pe modul de gatire High si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 g de parmezan.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca