Tocanita de Ciuperci cu Mamaliga - Reteta video

Nu intotdeauna ai timp sau chef sa stai ore in sir la bucatarie. Iar asta e o reteta pentru oameni grabiti. Uite cat de repede si cat de usor se prepara!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 ceapa
  • • 3 catei de usturoi
  • • 2 linguri ulei
  • • 25 g unt
  • • 500 gr ciuperci champignion
  • • 500 gr ciuperci brune
  • • sare
  • • piper
  • • ½ lingurita cimbru uscat
  • • 50 ml vin alb
  • • 200 ml smantana de gatit
  • • cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai toaca marunt ceapa si usturoiul si pune-le in uleiul si untul topit, intr-o tigaie mai adanca.

Taie apoi ciupercile in cuburi si pune-le peste ceapa.

Lasa sa fiarba 5 minute si condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat.

Cand ciupercile sunt fierte, stinge cu vinul alb.

Apoi adauga smantana de gatit si mai lasa putin pe foc.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide