Crab umplut cu carne de porc

Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr crabi mari
  • 200 gr carne slaba de porc
  • 1 ceapa
  • 100 gr ciuperci proaspete
  • 1 galbenus
  • 1 usturoi
  • onel. 1 •sare • piper

Mod de preparare

Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdrobeste, iar ciupercile se taie cubulete. Carnea de porc se amesteca cu carnea de crab, cu ceapa, ciupercile si usturoiul pisat. Se sareaza compozitia si se umplu crabii cu acest amestec. Se introduc la cuptor, pentru 10 minute, apoi se scot, se toarna galbenusul deasupra si se pun din nou in cuptor, pana se rumenesc.


Crabii se servesc fierbinti.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...