Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdr
Crabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa se taie, usturoiul se zdrobeste, iar ciupercile se taie cubulete. Carnea de porc se amesteca cu carnea de crab, cu ceapa, ciupercile si usturoiul pisat. Se sareaza compozitia si se umplu crabii cu acest amestec. Se introduc la cuptor, pentru 10 minute, apoi se scot, se toarna galbenusul deasupra si se pun din nou in cuptor, pana se rumenesc.
Crabii se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj