Crevetii cu piure de porumb sunt considerati de multi a fi un preparat pretentios. Ei bine, n-ar trebui – acestia nu sunt nici greu de facut si sunt si extrem de rapizi. Vei vedea cat de bine se pot imbina aceste gusturi: crevetii vor fi picanti, dar totodata racoritori, si piure-ul va fi dulce, dar totodata satios
Voi incepe cu piure-ul de porumb: pune supa de legume si smantana de gatit pe foc si amesteca-le bine pana se omogenizeaza. Cand acestea au devenit fierbinti, adauga si porumbul amesteca-l pana devine fierbinte. Adauga untul, sarea si piperul alb. Ia de pe foc, pune intr-un castron si blendeaza totul. Trece piure-ul obtinut printr-o sita.
Toaca patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, menta si ghimbirul cat poti tu de marunt si pune-le pe toate intr-un castron. Peste acestea pune crevetii, uleiul de masline si potriveste de sare si piper. Amesteca bine.
Incinge o tigaie si pune untul in aceasta. Pune toate ingredientele din bol in tigaie. Prajeste crevetii cateva minute, pe fiecare parte, pana-si schimba culoarea intr-o nuanta rosie deschisa, rozalie.
Stinge cu fresh-ul de lamaie. O combinatie minunata pe care ti-o recomand cu toata increderea!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii