Crevetii cu piure de porumb sunt considerati de multi a fi un preparat pretentios. Ei bine, n-ar trebui – acestia nu sunt nici greu de facut si sunt si extrem de rapizi. Vei vedea cat de bine se pot imbina aceste gusturi: crevetii vor fi picanti, dar totodata racoritori, si piure-ul va fi dulce, dar totodata satios
Voi incepe cu piure-ul de porumb: pune supa de legume si smantana de gatit pe foc si amesteca-le bine pana se omogenizeaza. Cand acestea au devenit fierbinti, adauga si porumbul amesteca-l pana devine fierbinte. Adauga untul, sarea si piperul alb. Ia de pe foc, pune intr-un castron si blendeaza totul. Trece piure-ul obtinut printr-o sita.
Toaca patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, menta si ghimbirul cat poti tu de marunt si pune-le pe toate intr-un castron. Peste acestea pune crevetii, uleiul de masline si potriveste de sare si piper. Amesteca bine.
Incinge o tigaie si pune untul in aceasta. Pune toate ingredientele din bol in tigaie. Prajeste crevetii cateva minute, pe fiecare parte, pana-si schimba culoarea intr-o nuanta rosie deschisa, rozalie.
Stinge cu fresh-ul de lamaie. O combinatie minunata pe care ti-o recomand cu toata increderea!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii