Midiile se fierb in vin, impreuna cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, patrunjelul tocat, cimbrul si arpagicul . Se potriveste la gust cu sare si pip
Midiile se fierb in vin, impreuna cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, patrunjelul tocat, cimbrul si arpagicul . Se potriveste la gust cu sare si piper. Dupa ce cochiliile s-au deschis, se scot midiile, se pun intr-un vas adanc, se toarna cu lingura zeama din care au fiert si se lasa la racit.
Se servesc cu zeama de lamaie si cu patrunjel verde tocat.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Placinta cu dovleac
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti