Biban la cuptor

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg biban
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • dafin
  • sare
  • o lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr-o cratita cu toate mirodeniile si se baga la cuptor timp de 10 min. Apoi se stoarce lamaie deasupra, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 10 min. Se adauga suc de rosii si patrunjel, se mai lasa 5 min sa scada.
Rece sau cald este la fel de bun.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...