Biban la cuptor

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg biban
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • dafin
  • sare
  • o lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr-o cratita cu toate mirodeniile si se baga la cuptor timp de 10 min. Apoi se stoarce lamaie deasupra, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 10 min. Se adauga suc de rosii si patrunjel, se mai lasa 5 min sa scada.
Rece sau cald este la fel de bun.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca