Biban la cuptor

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg biban
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • dafin
  • sare
  • o lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se da cu mirodenii in interior. Ceapa se taie in bucati mari si se baga in burta pestelui. Se ung cu ulei, se aseaza intr-o cratita cu toate mirodeniile si se baga la cuptor timp de 10 min. Apoi se stoarce lamaie deasupra, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 10 min. Se adauga suc de rosii si patrunjel, se mai lasa 5 min sa scada.
Rece sau cald este la fel de bun.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa