File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

File de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

Ingrediente

  • 2 filé de crap
  • 200 ml bere
  • 150 g făină
  • 1 ou
  • Sare după gust
  • Câteva felii de lămâie şi portocală
  • Câteva roşii cherry pentru decor

Mod de preparare

Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.

Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.

Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 30min

Porţii: 4

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/02/file-de-crap-in-aluat-de-bere-cu.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc