retete de vara
Bucatile de peste le spalam, le stergem cu un prosop de hartie.
Intr-un bol adaugam condimente, ulei de masline, usturoiul zdrobit, amestecam si condimentem peste, acoperim si dam deoparte cat timp curatam cartofii.
Cartofii ii curatam, ii taiem in 4-6 si ii spalam.
Intr-o tigaie adaugam ulei de masline, sosul de rosii, 1 cana de apa, cartofii si amestecam (cartofi sa fie acoperiti cu apa) condimentele, foaie de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand apa a scazut si cartofiisunt fierti, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecam si lasam inca 2-3 min, oprim focul si la final adaugam patrunjel verde.
Intre timp, pe fiecare felie de jambon adaugam cate o bucata de somn, o impachetam si prajim in ulei de masline pe ambele parti.
Servim cartofi cu peste alaturi de o salata verde sau cu mujdei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii