retete de vara
Bucatile de peste le spalam, le stergem cu un prosop de hartie.
Intr-un bol adaugam condimente, ulei de masline, usturoiul zdrobit, amestecam si condimentem peste, acoperim si dam deoparte cat timp curatam cartofii.
Cartofii ii curatam, ii taiem in 4-6 si ii spalam.
Intr-o tigaie adaugam ulei de masline, sosul de rosii, 1 cana de apa, cartofii si amestecam (cartofi sa fie acoperiti cu apa) condimentele, foaie de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand apa a scazut si cartofiisunt fierti, adaugam ceapa verde tocata marunt, amestecam si lasam inca 2-3 min, oprim focul si la final adaugam patrunjel verde.
Intre timp, pe fiecare felie de jambon adaugam cate o bucata de somn, o impachetam si prajim in ulei de masline pe ambele parti.
Servim cartofi cu peste alaturi de o salata verde sau cu mujdei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii