Calcan prajit

Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii  Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 calcan
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura otet
  • 100 gr pesmet

Mod de preparare

Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sare si piper, dupa care se pune la prajit in uleiul fierbinte.


Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si garnisit cu ciuperci inabusite in unt.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Chiftele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!