Cega prajita

Cega se curata de solzi, maruntaie si sira spinarii, se spala si se prasara apoi cu sare si piper. Se stropeste apoi cu zeama de lamaie, se da prin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cega
  • 1 lamaie
  • 200 gr faina
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Cega se curata de solzi, maruntaie si sira spinarii, se spala si se prasara apoi cu sare si piper. Se stropeste apoi cu zeama de lamaie, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul fierbinte.


Se serveste calda.

Alte retete:

Chiftele

Placinta de dovleac

Pastrav la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...