Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca di
Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca din cand in cand, sa se rumneasca frumos pe toate partile carnea. Daca sosul scade, se mai adauga apa si se potriveste la gust de sare.
Se servesc calde cu diferite garnituri de legume.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti