Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca di
Ghimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si vinul si se amesteca din cand in cand, sa se rumneasca frumos pe toate partile carnea. Daca sosul scade, se mai adauga apa si se potriveste la gust de sare.
Se servesc calde cu diferite garnituri de legume.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa