Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care
Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor. Dupa ce au fiert, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba impreuna.
Aceasta mancare se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti