Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc cu uleiul de masline si apoi se pu
Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc cu uleiul de masline si apoi se pun intr-o tava la cuptor. Se lasa pana se rumeneste. Intre timp, se curata ardeii si ceapa, se spalasi se taie in functie de preferinte. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi se calesc in ulei, pana devin sticloase. Ceapa si ardeii se lasa sa scada in sucul propriu. Cu 10 minute inainte de a fi gata pestele, se scoate din cuprot, apoi se toarna pe deasupra sosul de ardei, se stropeste cu sucul de rosii si se pune din nou la cuptor. Se mai lasa cateva minute pana se rumeneste.
Se serveste cald, cu diferite garnituri de orez, cartfoi sau salate de cruditati. si un pahar de vin alb demisec.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor cu bacon
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti