Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza.
Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza, apoi se da prin faina de grau, dupa care se prajeste in ulei incins si se da deoparte. in tava punem ceapa taiata pestisori, o prajim, apoi adaugam vinul, lamaia curatata, sucul de rosii, sare, piper si foi de dafin. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem in tava pestele si turnam sosul peste peste, dupa care dam la cuptor timp de douazeci de minute. La rece, crapul cu suc de rosii se poate pastra si 2-3 saptamani.
Crapul cu suc de rosii se poate servi imediat sau dupa 3-4 zile.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii