Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza.
Crapul cu suc de rosii este o mancare de peste si legume delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita si la mese festive. Pestele se taie felii, se sareaza si se pipereaza, apoi se da prin faina de grau, dupa care se prajeste in ulei incins si se da deoparte. in tava punem ceapa taiata pestisori, o prajim, apoi adaugam vinul, lamaia curatata, sucul de rosii, sare, piper si foi de dafin. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem in tava pestele si turnam sosul peste peste, dupa care dam la cuptor timp de douazeci de minute. La rece, crapul cu suc de rosii se poate pastra si 2-3 saptamani.
Crapul cu suc de rosii se poate servi imediat sau dupa 3-4 zile.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti