Pentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece.
Pentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece. Pesmetul de cerne. Orezul se alege de impuritati si se spala. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Hreanul se curata si se rade. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 75 ml apa. Se adauga orez, piper, sare, 100 ml apa fiarta si se introduc la cuptor cca 10 minute. Se raceste, se adauga ou, pesmet, patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu pestii, se cos, se introduc in tava unsa cu 50 ml ulei si se frig 10 minute. Hreanul se amesteca cu otet, 50 ml apa si sare.
Crapul delicios umplut cu orez se serveste rece, cu sos de hrean.
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj