Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tig
Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tigaie. Separat, intr-un alt vas se pune cimbru, ulei si felii de usturoi. Dupa ce s-a prajit pestele, se adauga in vas si se amesteca cu cimbrul, uleiul si usturoiul. Se tine aproximativ 15 minute acoperit. Se face saramura din apa si sare si se toarna peste peste.
Se serveste rece.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa