Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tig
Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de peste la fript, intr-o tigaie. Separat, intr-un alt vas se pune cimbru, ulei si felii de usturoi. Dupa ce s-a prajit pestele, se adauga in vas si se amesteca cu cimbrul, uleiul si usturoiul. Se tine aproximativ 15 minute acoperit. Se face saramura din apa si sare si se toarna peste peste.
Se serveste rece.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Papanasi fierti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii