Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. P
Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. Pestele se curata de solzi si maruntaie si se taie felii, dupa care se aseaza intr-un vas. Se toarna deasupra sosul si se introduce la cuptor, la fiert.
Se serveste cald, cu sosul marinat.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Prima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.