Crap in saramura

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. P

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3-4 bucati arpagic
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 6 lingurite otet
  • sare
  • boabe de piper
  • 1 crap

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul, cimbrul si foaia de dafin. Pestele se curata de solzi si maruntaie si se taie felii, dupa care se aseaza intr-un vas. Se toarna deasupra sosul si se introduce la cuptor, la fiert.


Se serveste cald, cu sosul marinat.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Bors de peste

Pastrav la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa