Crap iute cu morcov si maioneza

Pentru crap iute cu morcov si maioneza pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 6 persoane:
  • 6 felii mari de crap
  • 1/2 kg morcov
  • 6 linguri maioneza (din comert sau preparata acasa)
  • un ardei gras
  • un ardei iute
  • o lamaie
  • ulei
  • sare
  • vegeta
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru crap iute cu morcov si maioneza pestele se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se presara cu vegeta. Apoi, pe feliile de peste, se aranjeaza ardeiul gras si ardeiul iute, taiate subtire. Se da la cuptor cca 10 minute, apoi se adauga morcovul preparat in prealabil astfel: se rade pe razatoarea mare, apoi se caleste putin in ulei cu sare si cimbru maruntit. Tava se mai lasa la cuptor pana se rumeneste peste. Se lasa la racit, apoi se aseaza in farfurii, ornindu-se cu cite o lingura de maioneza si felii de lamaie.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii