Crap la cuptor cu usturoi

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. peste
  • 1 lamiie
  • 1 pahar ulei
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • 1/2 kg. rosii (bulion)
  • 3-4 linguri de vin
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se picura putin vin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...