Crap la cuptor cu usturoi

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. peste
  • 1 lamiie
  • 1 pahar ulei
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • 1/2 kg. rosii (bulion)
  • 3-4 linguri de vin
  • cimbru

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper, usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se da la cuptor. Cind este aproape gata, se picura putin vin.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii