Crema de peste cu hrean

Tocam ceapa; taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 lg suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min. Amestecul de sfecla se toarn

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 400g sfecla rosie
  • 1 mar
  • 4 linguri otet
  • 50 ml vin
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 400g file de macrou afumat
  • 200 ml smantana
  • 4 cm radacina de hrean
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Tocam ceapa; taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 lg suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min.

Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.

Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 lilnguri suc de lamaie si smantana.

Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.

Piperam si dam la frigider 2 ore.

Este o reteta care se poate servi ca aperitiv


Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.. Se serveste cu crema de peste.

Alte retete cu peste:

Zacusca de peste

Peste marinat

Bors de peste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa