Presara feliile de peste cu sare, piper macinat si condimente pentru grill. Aseaza-le strans una langa cealalta intr-un vas. Presara cu ceapa rosie t
Presara feliile de peste cu sare, piper macinat si condimente pentru grill. Aseaza-le strans una langa cealalta intr-un vas. Presara cu ceapa rosie tocata marunt, usturoi pisat, vegeta si stropeste cu suc de lamaie si ulei. Tine pestele acoperit cel putin o noapte. Scoate feliile din saramura si prajeste-le peste jaratic pe ambele parti, in timp ce le ungi cu saramura ramasa.
Alte retete recomandate
Am intrat in bucatarie cu gand sa fac niste cornuri, dar pe parcurs le-am transformat in aceste minunate trigoane, care pur...
Trigoane cu gem de caiseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.