Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusi
Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusit si prajeste-i. Asezoneaza cu sare si piper. Poti adauga si patrunjel tocat marunt si 1-2 catei de usturoi pisati.
Prepara sosul besamel. Unge o tava din teflon cu ulei, aseaza feliile de peste presarate cu sare. Pune tocanita peste feliile de peste si presara bine fiecare felie cu cascaval ras. Prajeste preparatul pana se rumeneste cascavalul.
Alte retete recomandate:
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Zacusca de peste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.