Felii de peste cu ciuperci

Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg felii de peste de mare
  • 5 kg ciuperci champignon (si ciupercile de padure sunt bune)
  • 2 cepe rosii
  • 200 g cascaval ras

Mod de preparare

Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa calita. Lasa-i la inabusit si prajeste-i. Asezoneaza cu sare si piper. Poti adauga si patrunjel tocat marunt si 1-2 catei de usturoi pisati.

Prepara sosul besamel. Unge o tava din teflon cu ulei, aseaza feliile de peste presarate cu sare. Pune tocanita peste feliile de peste si presara bine fiecare felie cu cascaval ras. Prajeste preparatul pana se rumeneste cascavalul.
Alte retete recomandate:

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Zacusca de peste

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel din aluat dospit cu mere

A iesit delicios iar umplutura este dementiala :) By Timea cu mici modificari :D

Strudel din aluat dospit cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni