File de crap cu rosii si ciuperci

Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate part

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri crap
  • 4 rosii
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 ml ulei
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate partile scoateti-le pe o farfurie. Caliti ceapa tocata marunt, pana se rumeneste usor. Adaugati ciupercile si prajiti-le, pana se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. Puneti rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete, adaugati crenguta de cimbru si ardeiul gras taiat in cubulete. Potrivit de sare si piper, puneti in tigaie si pestele prajit, acoperiti cu un capac si lasati sa ma fiarba 10 minute la foc mic.


Serviti fileul de crap cu ciuperci si sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie.

Alte retete:

Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Cartofi la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!