Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate part
Presarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine toate partile scoateti-le pe o farfurie. Caliti ceapa tocata marunt, pana se rumeneste usor. Adaugati ciupercile si prajiti-le, pana se evapora toata zeama pe care acestea o lasa. Puneti rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete, adaugati crenguta de cimbru si ardeiul gras taiat in cubulete. Potrivit de sare si piper, puneti in tigaie si pestele prajit, acoperiti cu un capac si lasati sa ma fiarba 10 minute la foc mic.
Serviti fileul de crap cu ciuperci si sos din tigaie si ornati cu felii de lamaie.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Ardei umpluti Cartofi la cuptor
Aceasta este prima mea foccacia. Sunt atat de incantat incat abia astept sa mai prepar. Nu stiu cum am trait fara sa...
Focaccia cu busuioc, ierburi italiene, masline si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri