Aceasta reteta cu peste este usor de preparat si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu peste.
Fileurile de pangasius cu legume se pregatesc asa: se stropesc fileurile cu zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper si se pastreaza la frigider 30 de minute. Se prajesc apoi in ulei, pe ambele parti. Se fierb in apa morcovii, taiati cubulete, conopida desfacuta in buchetele si mazarea. Dupa ce au fiert, se strecoara. Separat, se caleste ceapa tocata marunt in ulei incins, apoi se adauga legumele fierte. Se mai tine vasul cca 5 minute pe foc, apoi se potriveste totul la gust de sare si piper.
Fileurile se servesc pe farfurie alaturi de legumele stropite cu zeama de lamaie.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Mancare de urzici
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj