File de peste cu ciuperci

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • ¼ kg ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 1 pahar smintina
  • 1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele
  • 2 linguri faina
  • 2linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste fierbinte in acelasi vas. Preparatul acesta se poate face si din resturi de peste. In momentul cind se serveste se mai adauga unt proaspat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...