File de peste cu ciuperci

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • ¼ kg ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 1 pahar smintina
  • 1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele
  • 2 linguri faina
  • 2linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste fierbinte in acelasi vas. Preparatul acesta se poate face si din resturi de peste. In momentul cind se serveste se mai adauga unt proaspat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert spirale cu halva

Au iesit tare bune ca nu m-am putut abtine si am mancat 4 bucati, seara! :D

Desert spirale cu halva
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca