File de peste cu legume

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 4-5 persoane:
  • 600 g file de ton - sau de cod
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazare
  • 100 g napi
  • 100 g telina
  • 100 g porumb din conserva
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi se pun in ulei incins, impreuna cu mazare si porumb, punem sare si patrunjel taoat marunt, apoi prajim timp de 4-5 minute. Apoi turnam zarzavaturile peste feliile de peste, turnam o jumatate de deget de apa, apoi prajim in cuptor cald mediu, pana se inmoaie totul.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...