File de peste cu legume

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente 4-5 persoane:
  • 600 g file de ton - sau de cod
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazare
  • 100 g napi
  • 100 g telina
  • 100 g porumb din conserva
  • 4 linguri de ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

Mod de preparare

Feliile de peste se presara cu sare si leustean taiat marunt, apoi se pune pe fundul unui castron. Morcovii si telina se taie in felii subtiri, apoi se pun in ulei incins, impreuna cu mazare si porumb, punem sare si patrunjel taoat marunt, apoi prajim timp de 4-5 minute. Apoi turnam zarzavaturile peste feliile de peste, turnam o jumatate de deget de apa, apoi prajim in cuptor cald mediu, pana se inmoaie totul.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Un aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca