Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul. Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitate
Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul.
Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitatea de vin, pana obtinem un sirop.
Intr-o tava cu margini inalte, unsa cu ulei punem feliile de peste. Turnam restul de vin si dam la cuptorul incins.
Cand e gata punem cate o felie de lamaie, turnam deasupra siropul si mai tinem la cuptor 5 minute
Alte retete de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Rulouri cu macrou
Macrou in folie la cuptor
Imi plac inelele de calamar in panada, cu textura lor crocanta. Alaturi de cateva frunze verzi, le consider gustarea sau cina...
SALATA CU INELE DE CALAMAR SI RUCOLAOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj