Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul. Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitate
Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul.
Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitatea de vin, pana obtinem un sirop.
Intr-o tava cu margini inalte, unsa cu ulei punem feliile de peste. Turnam restul de vin si dam la cuptorul incins.
Cand e gata punem cate o felie de lamaie, turnam deasupra siropul si mai tinem la cuptor 5 minute
Alte retete de peste
Peste la cuptor cu lamaie
Rulouri cu macrou
Macrou in folie la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa