Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa jumatate de ora.
Fileul de salau cu sos de capere si cartofi este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Pestele se condimenteaza si se lasa sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se da prin faina, prin ou batut si se frige in ulei incins. Dupa prajire se aseaza pe un platou decorat cu salata verde, se orneaza cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur. Se presara pe deasupra cu patrunjel, iar peste peste se toarna un sos facut din trei linguri de ulei, zeama de la o lamaie, sare, trei linguri de capere si patrunjel tocat. Se pun toate intr-un castron si se bat bine cu telul, apoi se aseaza pestele prajit si ornat cu lamaie.
Fileul de salau cu sos de capere se serveste ornat cu lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa