Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se co
Se maruntesc/macina ceapa,cu verdeturile,prima data
Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.Legumele maciante,se pun intr-un castron larg,se condimenteaza cu sare,piper,granulat de usturoi,eventual chili.Nu uitati uleiul(2-3 linguri.
Pensulam o tava antiaderenta cu ceva ulei,punem bucatile de filet,stropite cu zeama de lamiie.Daca materialul pentru crusta nu e destul de condimentat,condimentati somonul.
Tapetati bucatile de filet ,dupa care bagati tava in cuptorul incalzit in prealabil,la 200 °C .
Rumeniti,dupa plac
Se serveste cu cartofi natur,stropiti cu unt si verdeata.
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa