Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr
Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr-un vas uns cu ulei. Se adauga cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste. Se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul incalzit sa se coaca aproximativ 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul, care se foloseste ca si garnitura la peste. Dupa ce s-a fiert pestele, se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt
Se serveste cald.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Mancare de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa