Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr
Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr-un vas uns cu ulei. Se adauga cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste. Se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul incalzit sa se coaca aproximativ 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul, care se foloseste ca si garnitura la peste. Dupa ce s-a fiert pestele, se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt
Se serveste cald.
Alte retete:
Ardei umpluti
Chiftele
Mancare de mazare
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti