Fileuri de nisetru cu morcovi

Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • patrunjel verde tocat
  • 1 nisetru
  • ulei
  • 1 ceasca orez

Mod de preparare

Se desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care se aseaza morcovii intr-un vas uns cu ulei. Se adauga cimbru si putina zeama de lamaie iar deasupra se pun fileurile de peste. Se stropeste pestele cu lamaie, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei si se introduce in cuptorul incalzit sa se coaca aproximativ 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul, care se foloseste ca si garnitura la peste. Dupa ce s-a fiert pestele, se scoate din cuptor si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt


Se serveste cald.

Alte retete:

Ardei umpluti

Chiftele

Mancare de mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa