Gratar de peste cu cartofi

Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • trei cepe
  • 30 g ulei
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • ghimbir si
  • patrunjel tocat.

Mod de preparare

Gratarul de peste cu cartofi este o mancare delicioasa si consistenta, si totusi sanatoasa. Pestele se viscereaza, se spala, apoi se presara cu sare si se lasa sa stea pana pregatim sosul de ceapa facut din trei cepe tocate marunt, 30 g ulei, 3 rosii curatate de pielita si de samburi si tocate marunt, sare, piper, ghimbir si patrunjel tocat. Pestele il ungem cu ulei de masline, dupa care il punem pe gratar la prajit, dar necuratat de solzi. Apoi il asezam pe platou, langa el punem sosul din ceapa si cartofi care au fiert in apa clocotita timp de douazeci de minute.


Graturul de peste cu cartofi se serveste cald.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa