Hering cu legume la cuptor

Curatam pestele si il taiem bucati. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari. Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g hering
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 200g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 50ml ulei
  • 1 leg. patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam pestele si il taiem bucati.

Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari.

Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem in bucati.

Punem intr-o tava adanca bucatile de peste impreuna cu legumele taiate si fasolea verde taiate in segmente mari.

Stropim cu ulei, presaram cu sare si piper si punem tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit cca 45 min.
Servim pestele cald cu garnitura de legume coapte si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...