Hering cu legume la cuptor

Curatam pestele si il taiem bucati. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari. Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g hering
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 200g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 50ml ulei
  • 1 leg. patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam pestele si il taiem bucati.

Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari.

Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem in bucati.

Punem intr-o tava adanca bucatile de peste impreuna cu legumele taiate si fasolea verde taiate in segmente mari.

Stropim cu ulei, presaram cu sare si piper si punem tava in cuptorul incins.

Coaceti la foc potrivit cca 45 min.
Servim pestele cald cu garnitura de legume coapte si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca