Curatam pestele si il taiem bucati. Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari. Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem
Curatam pestele si il taiem bucati.
Curatam cartofii si morcovii si ii taiem in bucati mai mari.
Spalam si dovlecelul, ardeiul si vanata apoi il taiem in bucati.
Punem intr-o tava adanca bucatile de peste impreuna cu legumele taiate si fasolea verde taiate in segmente mari.
Stropim cu ulei, presaram cu sare si piper si punem tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit cca 45 min.
Servim pestele cald cu garnitura de legume coapte si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa