Hering marinat

Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 heringi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 4 bucati arpagic
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 4 boabe de piper
  • 1 pahar vin alb
  • putin cimbru
  • 1 jumatate pahar otet

Mod de preparare

Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se lasa pe foc mediu timp de 15 minute. Intr-un alt vas incasabil se pun heringii, curatati si spalati si se acopera cu o hartie de pergament unsa cu ulei. Deasupra se toarna supa de legume si se pune vasul in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute. Se scoate apoi din cuptor, se inlatura hartia pergament si se stropeste cu ulei, dupa care se lasa sa se raceasca.


Heringii se servesc cu sosul in care au fiert.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...