Hering marinat

Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 heringi
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 4 bucati arpagic
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 4 boabe de piper
  • 1 pahar vin alb
  • putin cimbru
  • 1 jumatate pahar otet

Mod de preparare

Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se lasa pe foc mediu timp de 15 minute. Intr-un alt vas incasabil se pun heringii, curatati si spalati si se acopera cu o hartie de pergament unsa cu ulei. Deasupra se toarna supa de legume si se pune vasul in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute. Se scoate apoi din cuptor, se inlatura hartia pergament si se stropeste cu ulei, dupa care se lasa sa se raceasca.


Heringii se servesc cu sosul in care au fiert.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...