Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se
Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul, vinul, sarea, piper. Se lasa pe foc mediu timp de 15 minute. Intr-un alt vas incasabil se pun heringii, curatati si spalati si se acopera cu o hartie de pergament unsa cu ulei. Deasupra se toarna supa de legume si se pune vasul in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute. Se scoate apoi din cuptor, se inlatura hartia pergament si se stropeste cu ulei, dupa care se lasa sa se raceasca.
Heringii se servesc cu sosul in care au fiert.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Acest fel de mancare este preferatul copiilor, ar manca zilnic asa ceva! I-am rasfatat cu o portie zdravana de crispy si sos...
Crispy din muschiulet de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj