Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza.
Macroul cu lamaie este o mancare cu peste foarte delicioasa si sanatoasa ce se prepara in mai putin de o ora. Macroul se curata, se spala si se sareaza, apoi se stropeste cu otet, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore si se clateste la jet de apa. Dupa aceea, se stoarce cu servet de hartie sau tifon curat. Turnam in tigaia teflon uleiul, apa, sarea, delicatul, piperul si zeama de lamaie, iar atunci cand clocoteste, punem pestele si il lasam sa fiarba pe o parte, apoi intoarcem pestele si il lasam sa fiarba pana scade apa.
Macroul cu lamaie se serveste cu cartofi natur si lamaie sau mamaliguta si usturoi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii