Macrou cu sos de mustar

Curatam macroul si asezonam cu sare si piper. Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati macrou
  • 3 linguri mustar clasic
  • 1 lingura mustar cu hrean
  • 1 lamaie
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita piper boabe
  • 250 ml vin alb sec
  • 1 foaie de dafin
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam macroul si asezonam cu sare si piper.

Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1 cescuta apa.

Turnati amestecul in tava peste bucatile de macrou.

Adaugam foile de dafin si piperul boabe.

Puneti tava in cuptorul incins la foc potrivit.

Coaceti pana ce pestele este bine patruns si serviti-l cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...