Curatam macroul si asezonam cu sare si piper. Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1
Curatam macroul si asezonam cu sare si piper.
Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1 cescuta apa.
Turnati amestecul in tava peste bucatile de macrou.
Adaugam foile de dafin si piperul boabe.
Puneti tava in cuptorul incins la foc potrivit.
Coaceti pana ce pestele este bine patruns si serviti-l cald.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti