Macrou invelit la cuptor (Pečeni skuše)

Macrou invelit la cuptor este o mancare croata delicioasa, o reteta cu peste la cuptor sanatoasa cu aroma de usturoi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 buc peste proaspat (macrou/sardina/pastrav )
  • 100 g sunculita taraneasca feliata
  • Vegeta Podravka
  • 4 catei usturoi
  • piper macinat
  • legume sotate ( ceapa
  • morcov
  • dovlecel )
  • cartofi natur
  • 3 linguri ulei
  • 4- 5 frunze busuioc

Mod de preparare

Curatam si spalam pestii,interior si exterior,ii lasam sa se zvante,apoi ii presaram cu Vegeta Podravka si piper macinat.
Zdrobim usturoiul si il introducem in interiorul pestilor.
Fiecare peste il invelim cu felii de sunculita,apoi se aseaza pe o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu hartie de copt.
Introducem tava cu peste la cuptor pentru 30-35 min.
In timpul acesta sotam legumele (ceapa,morcov,dovlecel) ,pe care le taiem felii subtiri. Fierbem in apa 5-6 cartofi curatati de coaja si taiati cuburi.


Dupa coacere, scoatem pestii din tava si ii asezam pe platou alaturi de cartofi natur si legume sotate.
Presaram peste cartofi si legume busuioc taiat fin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii