Macrou la gatar

Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg macrou
  • ulei 50 g
  • condimente pentru peste
  • sos a la grec 400g

Mod de preparare

Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.

Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un stergar, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei, se aseaza pe gratarul incins si se frig pe ambele parti.


Macroul la gratar se serveste cu sos a la grec.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii