Macrou la gatar

Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg macrou
  • ulei 50 g
  • condimente pentru peste
  • sos a la grec 400g

Mod de preparare

Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.

Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un stergar, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei, se aseaza pe gratarul incins si se frig pe ambele parti.


Macroul la gratar se serveste cu sos a la grec.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos