Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.
Macrou la gatar este cel mai simplu mod in care puteti pregati acest fel de peste. Pentru ca sa iasa mancarea cu peste foarte gustoasa trebuie neaparat sa folositi si lamaie.
Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un stergar, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei, se aseaza pe gratarul incins si se frig pe ambele parti.
Macroul la gratar se serveste cu sos a la grec.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti