Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam aco
Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam acolo ceapa taiata marunt si morcovul ras
Le lasam la foc mediu 10 - 15 minute pana ceapa a devenit sticloasa si moale. Atunci turnam 100g de apa, iar intre timp taiem rosiile si le aruncam tot aici impreuna cu mirodeniile.
Lasam la foc mediu 5 minute pana rosiile se omogenizeaza, dupa care adaugam pestele si apa cat sa acopere pestele mai mult de jumatate. Se pune la foc mic, se acopera si se lasa circa o ora.
Se poate manca si cald si rece.
Ate retete recomandate:
ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))
Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascavalIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.