Mancare de peste

Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam aco

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg peste ( proaspat sau inghetat)
  • 500 - 600 g de ceapa
  • 5-6 morcovi
  • 4-5 rosii
  • scortisoara
  • coriandru
  • cuisoare

Mod de preparare

Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam acolo ceapa taiata marunt si morcovul ras

Le lasam la foc mediu 10 - 15 minute pana ceapa a devenit sticloasa si moale. Atunci turnam 100g de apa, iar intre timp taiem rosiile si le aruncam tot aici impreuna cu mirodeniile.

Lasam la foc mediu 5 minute pana rosiile se omogenizeaza, dupa care adaugam pestele si apa cat sa acopere pestele mai mult de jumatate. Se pune la foc mic, se acopera si se lasa circa o ora.


Se poate manca si cald si rece.

Ate retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba radauteana

Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)

Ciorba radauteana
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos