Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam aco
Pestele se taie bucatele, se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Intr-un ceaun marisor incalzim uleiul si aruncam acolo ceapa taiata marunt si morcovul ras
Le lasam la foc mediu 10 - 15 minute pana ceapa a devenit sticloasa si moale. Atunci turnam 100g de apa, iar intre timp taiem rosiile si le aruncam tot aici impreuna cu mirodeniile.
Lasam la foc mediu 5 minute pana rosiile se omogenizeaza, dupa care adaugam pestele si apa cat sa acopere pestele mai mult de jumatate. Se pune la foc mic, se acopera si se lasa circa o ora.
Se poate manca si cald si rece.
Ate retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii