Marinata din macrou este o conserva de peste si ierburi delicioasa si sanatoasa. Pestele curatat si taiat felii, presarat cu sare si stropit cu otet il lasam sa stea timp de o ora.
Marinata din macrou este o conserva de peste si ierburi delicioasa si sanatoasa. Pestele curatat si taiat felii, presarat cu sare si stropit cu otet il lasam sa stea timp de o ora. Apoi clatim pestele la jet de apa si-l asezam intr-o cratita cu partea taiata in sus, dupa care turnam peste el un bait fierbinte facut din apa, otet, sare, foi de dafin, piper si enibahar, acoperim cu un capac si lasam la racit cateva ore, apoi scoatem pestele si il amestecam cu ceapa. Ceapa curatata si taiata pestisori o calim putin in ulei timp de cinci minute, apoi stingem cu 100 ml de apa si otet sau cu 300 ml de vin alb acru. Se adauga sare, foi de dafin si lasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care lasam la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam in borcane ceapa, peste si masline.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii