Morun cu sos de vin

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de morun
  • 1 pahar vin
  • 1 lingura unt
  • felii de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu unt si vin. Peste peste se asaza felii de lamaie si se introduce apoi in cuptor sa se gratineze.


Se serveste cald.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite cu ricotta si ton

Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...

Clatite cu ricotta si ton
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca