Morun cu sos de vin

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de morun
  • 1 pahar vin
  • 1 lingura unt
  • felii de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Morunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile de morun intr-un vas cu unt si vin. Peste peste se asaza felii de lamaie si se introduce apoi in cuptor sa se gratineze.


Se serveste cald.

Alte retete:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...