Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe ambele parti dupa care se p
Feliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe ambele parti dupa care se prepara sosul cu care se servesc.Un galbenus rascopt se freaca bine, se adauga uleiul, o lingutira mustar, sare, piper si se amesteca continuu pana ce compozitia devine o pasta. Se introduc caperele fierte in prealabil si se amesteca.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa