Morun sau nisetru cu sos de lamaie

Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se aseaza pe un platou. Peste bucatile de peste se toarna sosul de l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morun (nisetru) fara cap
  • lamaie
  • sos de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se aseaza pe un platou. Peste bucatile de peste se toarna sosul de lamaie

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!