Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar
Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar patrunjelul se toaca. Intr-un vas se calesc legumele in putin unt, se adauga putina apa si se inabusa pana acestea se inmoaie. Mixtura de legume se rastoarna apoi peste orezul fiert, se condimenteaza si se amesteca. Bucatile de peste se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Pestele se serveste pe pat de frunze de salata, alaturi de orez. Se decoreaza cu feliute de lamaie si patrunjel deasupra.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti