Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar
Pestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, iar patrunjelul se toaca. Intr-un vas se calesc legumele in putin unt, se adauga putina apa si se inabusa pana acestea se inmoaie. Mixtura de legume se rastoarna apoi peste orezul fiert, se condimenteaza si se amesteca. Bucatile de peste se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Pestele se serveste pe pat de frunze de salata, alaturi de orez. Se decoreaza cu feliute de lamaie si patrunjel deasupra.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii