Pangasius cu mazare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape. Lasati la foc mic 2 minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de pangasius
  • 600g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 100ml ulei
  • 1 lingura zahar brun
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.

Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust.

Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.

Asezonam pestele cu sare si piper. Il prajim in ulei pana cand se rumeneste pe toate partile,

Punem pestele in cratita cu mazare si acoperim.
La final punem mararul tocat marunt si servim preparatul cald.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii