Pangasius cu mazare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape. Lasati la foc mic 2 minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de pangasius
  • 600g mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 100ml ulei
  • 1 lingura zahar brun
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 leg marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa si ardeiul gras tocate marunt in 50 ml ulei, 1-2 minute, apoi adaugati mazarea, curatata si spalata in 2-3 ape.

Lasati la foc mic 2 minute dupa care punem sucul de rosii, zaharul, sare si piper dupa gust.

Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.

Asezonam pestele cu sare si piper. Il prajim in ulei pana cand se rumeneste pe toate partile,

Punem pestele in cratita cu mazare si acoperim.
La final punem mararul tocat marunt si servim preparatul cald.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa