Pangasius cu sos de tomate

Fileul de pangasius se lasa la decongelat, se scurge bine, se tamponeaza foarte bine cu hartie pentru absorbtia apei, i se pune sare si piper dupa gu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de file Pangasius
  • 3 linguri de pasta de tomate Merve (e cel mai bine condimentat)
  • faina
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Fileul de pangasius se lasa la decongelat, se scurge bine, se tamponeaza foarte bine cu hartie pentru absorbtia apei, i se pune sare si piper dupa gust, se da prin faina simpla si se pune la prajit in ulei incins si se lasa la foc mic.

Intr-un ibric se adauga 3 linguri de pasta de tomate si putina apa rece, oregano si se pune la fiert dand in 3 - 4 clocolte.

Dupa ce pestele s-a prajit se scoate pe o farfurie, se tamponeaza cu hartie pt absorbtia uleiului in exces, se aseaza pe o farfurie si se adauga sosul de tomate fierbinte, peste.


Se serveste ca atare!Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca